Bilder från semestern

Visserligen så får jag ju numera inte någon semester 😉  Men Ingrid har ju semester, dock så blir ju denna den sista hon har, då även min kära hustru skall bli pensionär.

Det har blivit en hel del fotograferande under sommaren OCH särskilt under semestern. Det mesta och det bästa är redan publicerat på Instagram - som ju är där man \"ska\" visa sina bilder numera...

Men naturligtvis, har du tagit dej ända hit så kommer det lite bilder här oxå 🙂

Du hittar mina bilder på INSTAGRAM - https://www.instagram.com/connym_fotograf/

 

Vi hakade på husvagnen bakom bilen sista fredagen i juli och drog till Falkenberg. Där hade vi några sköna dagar, med bl.a besök hos min fars kusin Arne och hans fru Kerstin. Besök i Varberg och på dess fästning,  hann vi oxå med under dessa dagar.

De två bilderna är från Varbergs fästning

Färden gick sedan till vidare till Dalsland, närmare bestämt till Mellerud. När sedan husvagnen kommit på plats och stödbens-ölen var urdrucken, var det dags att upptäcka Akvedukten i Håverud. Två dagar körde vi de knappt 2 milen till Håverud och hann med både en båtresa längs Dalslands-kanal, via de fyra slussarna och akvedukten i Håverud.

Så småningom ska jag även publicera den lilla film jag håller på med från en slussningen i Håveruds slussen

Nästa anhalt på vår resa blev Fjugesta, hos våra barnbarn, yngste son och svärdotter. Här blev det 5 intensiva dagar med poolbad, lekland och mycket bus och god mat.

Renen hälsade vi på hos Lanna Djurpark, där Tuva och Lukas oxå delade en glass.
Med dödsförakt kastade sej Filip, Lukas och Tuva sej ut OCH tyckte farfar var en fegis...

Kanalresandet var dock inte över. Efter trevliga dagar i Närke blev det Söderköpinge som vi parkera husvagnen i. För att vara exakt, Klevbrinkens skeppsdocka som ligger några km utanför Söderköpinge och är en av de tre skeppsdockorna på Göta Kanal.

 

När vi var mätta på kanaler och ville se "riktigt vatten", blev det naturligt att dra ner till Karlskrona. På Dragsö-camping blev återigen dags att dricka stödbens-öl. Dagen därpå så åkte vi ut till Hästö och hälsade på Elsa, Ingrids mor och min favorit svärmor.
Ett besök på Marinmuseet han jag oxå med, blev dock bara en bild på hopptornet vid den lilla beachen.

 

 

1 Comment

  1. Hej Conny
    naturen och föremål gör sig mer dramatisk i svart och vit
    black is back
    mvh
    ulf svensson

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.