Mitt nya fotoprojekt – the Quack

Jag har precis dragit igång ett nytt kul och intressant fotoprojekt. The Quack är ett gäng medelålders herrar, som startat detta hobbyband. De fyra samlas i en liten studio i Malmö och spelar.

Ut från den ca 10 kvadratmeter stora lokalen hörs bl.a låtar ur Kim Larsens härliga repetoar. Men de svänger även till med “Blåa skor” och några mer godingar av Arlövspågen Kal P Dal. Men denna första gång jag gästade dem, spelades det mycket annat. Fast jag var så koncentrerad på att plåta, att jag inte memorerade mer ur deras spellista – men det kommer 😎
//Conny

Skickat från min Galaxy

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.