Nu blir det bättre…

Åtminstone tycker jag att det känns bättre, när man vet att mörkret kommer inte bli mörkare. Så på denna årets längsta dag blir jag trots allt på bättre humör – ljusare tider nalkas!

OCH ännu bättre blir humöret när jag återser dessa bilder från 2014. Tagna en solig och skön lördag förmiddag i maj. Madeleine, en longboard och en assisterande kompis som höll blixten. Det blev ett par timmars kul fotograferande.

Dessa bilder är tagna med min dåvarande Nikon-utrustning, som jag fick sälja pga att jag fick reumatism och då inte längre orkade hålla en fullformats kamera, med tung ljusstark optik. Bytte allt mot en Fuji X-T1 och ett Fujinon 56/1,2. Detta inkl min X100, var under några år vad som jag orkade med. OCH det behövs faktiskt inte mer heller! (Förutom lite speedlights och studioblixtar och…)  😎😁 

//Conny

 


Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.