Steka kroppkakor

Jag och kroppkakor har ett något ansträngt förhållande. Jag gillar nämligen inte denna blekingska anrättning.
En “mat”-rätt som många betraktar som en kulinarisk höjdpunkt 🙁
Däremot min kära modell/hustru och mina barn.
Barnen tycker t.o.m att hennes kroppkakor är bättre än mormors i Karlskrona!

Kvinnor faller för smicker och när jag DISKRET, nämnde att hennes kroppkakor VERKLIGEN uppskattades av våra arvtagare.
Så var hon genast på bra humör OCH kunde tänka sej att ÅTER agera modell !!!! 🙂

Jag ville återigen prova min nyinköpta bouncer. Testa i en naturlig miljö – att SKAPA ett miljöporträtt !

Bouncern på traditionellt vis – 45 grader uppifrån, 45 grader från sidan
Blixten sticks in och fästs i bouncern, se bilden
Jag brydde inte mej om att färgkorrigera, för blixtens “dagsljus” och lysrörens grön-bruna ljus.
Blixten flyttad en aning, för att förstärka fönsterljuset.
Fortfarande 45 gr upp men nästan 90 gr från sidan
Har använt en lite längre slutartid, för att få lite liv genom rörelseoskärpa i hennes händer
Givetvis kan man ta “motljus” bilder också. Mest för att då ser man inte “maten”, så tydligt ! 🙂


Upptäck mer från

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

1 Comment

  1. Tack Conny. Intressanta tips – även när det gäller modellhantering…

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.