…längs med Herrgårdsvikens bryggor och strand

Första gången jag kom till Hästö var sensommaren 1974, när jag låg i lumpen på Fotodetaljen och precis hade träffat min hustru Jag kan ju direkt erkänna, att då var jag inte ett dugg intresserad av plåta halvruttna bryggor och övervintrande fenderts ! 

Men så här 43 år efter och drygt 40 års äktenskap, kan det vara rätt skönt och lugnt, att gå lite sakta längs Herrgårdsvikens stränder OCH plåta bryggor, upplagda båtar och andra i mitt tycke intressanta detaljer.

Bilderna tagna lördagen 9 dec, strax innan det började regna, ja alltså regna ordentligt. För i Karlskrona så kan det ju vara lite blåsigt och småregnigt ELLER storma och piss-regna ! Man kan ju undra var staun fått sitt smeknamn PINAN ifrån ??   🙂
Alla fotona är tagna med Fuji X-T1 och mitt "nya" Fujinon 35/2,0, "framkallade" i Lightroom. Där jag beskurit lite, justerat ljus och kontrast, samt dragit ner lite i färgmättnaden.

Håll till godo
// Conny

\"\"


 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.