Nu är den plockad – hösten är räddad

Johannes ört och Pors är väldigt gott, om man som jag extraherar det med fin vodka!
Efter ca en vecka, så silar man bort blommor resp blad och sedan får det stå “å götta till sej” några månader. Därefter späder jag detta extrat med 2-3 delar ren vodka OCH avnjuter den goda drycken!

Både Johannes ört och Pors, skall serveras i rumstemperatur, för att man ska känna den fina smaken.
Skål!
om någon månad 🙂

Hustrun är en trogen medhjälpare
Två burkar med Johannes ört
…med vodka över blev det nästan en full burk!
Porsen plockade vi vid Linnerydssjön och rensade i Kosta


Upptäck mer från

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

2 Comments

  1. Ett smak prov skulle sitta bra , innan man beställer en kvarting.
    Ulf Svensson

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.