Bilder i väntan på maten

Idag åkte hustrun och jag in till Downtown Malmö. Närmare bestämt till “Triangelen” som vi infödingar kallar denna knutpunkt. Ärendet dit var ett besök hos herr Clas Olsson för inköp av en styck spraymopp! Föregångaren hade av ålder och slitage blivit mer av rinnande mopp än spray dito.

Nu inföll inköpsresan med tidpunkten för intagande av lunch. Så vi ställde stegen förbi McDonalds och landade istället på Texas Longhorn. De har nämligen oxå malen kossa i grillad form. Deras tallrik är dock klart mycket godare, om än lite dyrare!

I väntan mellan beställning och framdukad mat hann jag ta några bilder från min plats vid fönstret. 

När maten är betald och man hittat ett ledigt bord, så börjar en i mitt tycke lång väntan på att den svarta “pucken” skall börja lysa och vibrera….
Att hitta ett ledigt bord var denna dag väldigt lätt… 
Efter en evighets lång “5 minutare” gick jag över till att dokumentera min omgivning, med början allra närmast mej.
Tomten som fått det obefintliga bordet precis intill fönstret, tittade lystet på vad meny-skylten utanför lovade att erbjuda inne i restaurangen.
En snabb blick längs väggarna visade sej vara intressant. Snygga svartvita foto från någon by i Texas, klädde restaurangens väggar.
När jag väl fördjupat mej i väggarna fotokonst, gick tiden snabbt. Jag hann faktiskt bara med en långvägg innan “pucken” började vibrera och lysa. Förkunnande att 2 st Smokeyhousehamburgare med franska strimlade potatis till, fanns att avhämta.

Efter att ha avnjutit denna goda lunch, blev det lite mer shopping innan det var dax följa Stadiums förslag, om att ta det långa steget – on the double you see – mot…

// Conny

PS Som vanligt är det “Hunden” som förevigat hustruns och min lunchtur till köpladan och dess närliggande näringsställe.


Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.